Her leverer vi

Fritt & vilt-kassene leveres ut i begynnelsen av måneden. Vi har faste leveringsettermiddager, men disse varierer fra by til by. Dersom levering havner på en helligdag/offentlig fridag, leverer vi ut kassene våre samme dag uka etter.

I HELE JULI OG AUGUST HOLDER VI SOMMERSTENGT

STAVANGER/OMEGN:

I Stavanger/omegn leverer vi på døren din mot et tillegg i prisen på 90 kroner. Sjekk her om vi leverer i ditt område før du bestiller. Du kan alternativt hente kassen din fraktfritt hos SVIPP, Larsamyrå 10, 4313 Sandnes.
Lageret er betjent til kl 15.30 hverdager. I helgene holder de stengt.

Vi har ingen fast utleveringsdag i Stavanger/omegn, men vi forsøker å holde oss til første torsdag i måneden.
Sjåførene kjører ut etter kl 16.00 og de ringer deg selvsagt opp dersom du ikke er hjemme. Du vil også motta en sms dagen før leveranse, slik at du kan kontakte oss dersom du er bortreist.

KRISTIANSAND:

I Kristiansand leverer vi på døren din mot et tillegg i prisen på 70 kroner. Utkjøring er den første onsdagen i måneden til alle som bor på postnummer 4608 – 4629. Første torsdag i måneden leverer vi til alle som bor på postnummer 4630 – 4639, samt 4656 – 4658. Utkjøring skjer mellom klokken 17.00 og 21.00. Vi vil forsøke å nå deg på telefon dersom du ikke er hjemme.

Ønsker du å hente kassen din fraktfritt ved vårt drop-punkt i Måkeveien 4 på Møvik,
kan du gjøre dette den første mandagen eller tirsdagen i måneden mellom klokken 16.00 og 22.00. Skulle det komme noe i veien, er du fint om du gir
beskjed slik at vi kan gjøre avtale om en annen hentedag.

SØGNE:

I Søgne leverer vi Fritt & vilt-kasser til Sunkost Tangvall den første tirsdagen i måneden.
(Da holder de åpent fra 9.00 – 17.00)

VENNESLA:

I Vennesla leverer vi Fritt & vilt-kasser til Rema 1000 Vikeland den første onsdagen i måneden.
(Åpnet hverdager 07.00 – 23.00)

MANDAL:

Helseboden i Mandal mottar Fritt & vilt-kasser første torsdagen i måneden.
(Da holder de åpent fra 10.00 – 18.00)

Grunnet sprengt frysekapasitet hos Helseboden, har vi nå også lagerplass hos Stoff og garn i Marnaveien 14. Også her leverer vi inn første torsdag i måneden.
(Da holder de åpent fra 10.00 – 17.00)

FLEKKEFJORD

I Flekkefjord har vi et drop-punkt for kassene våre i Midtreina 3. Vi sender deg en sms når kassen din er på plass.

LYNGDAL:

I Lyngdal leverer vi Fritt & vilt-kasser til Circle K, Grøndokka 24. (Her holder de åpent til 23.00 alle dager) Vi sender deg en sms når kassene er på plass.

LILLESAND:

Avigo/Grønn mat i Lillesand mottar Fritt & vilt-kasser første torsdag i måneden.
(Da holder de åpent 14.00 – 18.00)

ARENDAL:

I Arendal leverer vi til Strømsbuveien 57 første tirsdagen i måneden. Kassene vil være klare for henting fra klokken 16.00 og utover.

NB! Vi sender alltid ut en påminnelse på sms dagen før henting/levering av din Fritt & vilt-kasse. Dersom du ikke mottar et slik varsel, kan det hende at vi har registrert deg med feil mobilnummer.
Gi oss gjerne beskjed i så fall!