Fritt & vilt kassen

kr1550 inkl. Mva

Vi holder sommerstengt i juni, juli og august. Vi går i gang igjen med nye leveranser første uken i september. Bestillingsfrist er 20/8.

Kategori:

Vi holder sommerstengt i juni, juli og august. Vi går i gang igjen med nye leveranser første uken i september. Bestillingsfrist er 20/8.

Innholdet i september-kassen legges ut snart.

Totalt cirka 7 kilo fryst kjøtt

NB! Det er ikke alltid like lett å treffe nøyaktig på vekt. Derfor kan det hende at du får bittelitt mindre av noe og bittelitt mer av noe annet. Men totalt skal det være sju kilo kjøtt i Fritt & vilt kassen, pluss/minus hundre gram.

Det er dessverre ikke mulig å endre på innholdet i kassen. Vi skreddersyr heller ikke personlige kasser.

TRE GODE GRUNNER TIL Å VELGE OSS:

1
Rødt kjøtt fra Fritt & vilt er enten vilt, økologisk eller fra hardføre storfe- og saueraser
som skotsk høylandsfe og villsau. Disse dyra får bevege seg fritt utendørs hele året
rundt, og spise av det naturen har å by på. Mye mosjon, frisk luft og variert kost gir
stykningsdeler og kjøttdeig av ypperste kvalitet. Du kjenner det på smaken.

2

Kjøtt av skotsk høylandsfe og villsau kommer fra småbønder som driver ekstensivt, altså med mest mulig beite og grovfôr fremfor importert kraftfôr. Lyng, einer, urter og gress, ja til og med tang og tare for villsauenes del, går ned på høykant og omdannes til sunt og bærekraftig kjøtt for oss mennesker.

3
Gris og kylling trenger kraftfôr, men også her velger vi fra øverste hylle. Utegris MÅ det være, og kyllingen vår kommer fra Homlagarden og Holte gård som driver økologisk. Fuglene har godt med boltreplass både ute og inne, og god tilgang på dagslys. Sånn burde alle fjærkre ha det, mener nå vi.

Sjekk hvor vi leverer

Trykk på denne linken, så finner du en oversikt over hvor vi har hjemlevering og når, samt en oversikt over våre drop-punkt hvor det er mulig å hente selv.

 

Handlekurv
1
Pølser
kr1400
-
+
Oppgi en rabattkode
Subtotal - 1 produkt
Frakt og avgifter beregnes i kassen.
kr1400
Sjekk ut nå