HER LEVERER VI

Våre leveringsbetingelser finner du nederst på denne siden. Når du bestiller varer i nettbutikken vår må du krysse av for at du har lest og forstått disse.

Merk deg! Bestillingsfristen på våre kasser er alltid den 20. i måneden med utlevering i begynnelsen av påfølgende måned.

OSLO:

I Oslo blir kassene våre levert av Budpartner til postnr. 0010 – 1295 mot et tillegg i prisen på 90 kroner. Budpartner er på hjul første onsdag i måneden, etter kl 18.00. Bor du utenfor leveringsområdet kan du evt. hente kassen din selv hos Budpartner, Vollaveien 20 A på Alnabru hvor det skal være folk frem til kl 16.30 på hverdager.

STAVANGER/OMEGN:

I Stavanger/omegn leverer SVIPP på døren din mot et tillegg i prisen på 90 kroner. Sjekk her om vi leverer i ditt område før du bestiller. Du kan alternativt hente kassen din fraktfritt hos SVIPP, Larsamyrå 10, 4313 Sandnes.
Lageret er betjent til kl 15.30 hverdager. I helgene holder de stengt.

SVIPP kjører ut kassene første torsdag i måneden, etter kl 16.00. Vil du heller hente kassen din på lageret til SVIPP skal den stå klar på frys fredagen etter.

KRISTIANSAND:

I Kristiansand leverer vi på døren din mot et tillegg i prisen på 70 kroner. Utkjøring er den første onsdagen i måneden til alle som bor på postnummer 4608 – 4629. Første torsdag i måneden leverer vi til alle som bor på postnummer 4630 – 4639, samt 4656 – 4658. Utkjøring skjer mellom klokken 17.00 og 21.00.

Ønsker du å hente kassen din fraktfritt ved vårt drop-punkt i Måkeveien 4 på Møvik,
kan du gjøre dette den første mandagen eller tirsdagen i måneden mellom klokken 16.00 og 22.00. Skulle det komme noe i veien, er du fint om du gir beskjed slik at vi kan gjøre avtale om en annen hentedag.

SØGNE:

I Søgne leverer vi Fritt & vilt-kasser til Sunkost Tangvall. Kassene skal stå klare den første tirsdagen i måneden.
(Da holder de åpent fra 9.00 – 17.00)

VENNESLA:

I Vennesla leverer vi Fritt & vilt-kasser til Rema 1000 Vikeland. Kassene skal stå klare den første onsdagen i måneden.
(Åpnet hverdager 07.00 – 23.00)

MANDAL:

Helseboden i Mandal mottar Fritt & vilt-kasser første torsdagen i måneden.
(Da holder de åpent fra 10.00 – 18.00)

Grunnet sprengt frysekapasitet hos Helseboden, har vi nå skaffet oss lagerplass hos Stoff og garn i Marnaveien 14. Også her leverer vi inn første torsdag i måneden.
(Da holder de åpent fra 10.00 – 17.00)

FLEKKEFJORD:

I Flekkefjord finner du drop-punktet for kassene våre i Midtreina 3. Vi har ingen fast utleveringsdag her, men vi etterstreber første torsdag i måneden. Vi sender deg en sms når kassen din er på plass.

LYNGDAL:

I Lyngdal leverer vi Fritt & vilt-kasser til Circle K, Grøndokka 24. Vi har ingen fast utleveringsdag her, men vi etterstreber første torsdag i måneden. (Åpent til 23.00 alle dager) Vi sender deg en sms når kassene er på plass.

LILLESAND:

Avigo/Grønn mat, Gamleveien 90 i Lillesand, mottar Fritt & vilt-kasser første torsdag i måneden.
(Da holder de åpent 14.00 – 18.00, fre 12 – 15)

ARENDAL:

I Arendal leverer vi til Strømsbuveien 57 (inngang Fredens vei) første tirsdagen i måneden. Kassene vil være klare for henting fra klokken 16.00 og utover.

 

LEVERINGSVILKÅR

1. HJEM-LEVERING

Dagen før leveranse vil du få en påminnelse av oss på sms. Dersom du er bortreist er det viktig at du gir oss beskjed om dette.

Hvis ingen er hjemme når vi kommer med kassen din, vil sjåføren ringe deg opp på det registrerte nummeret. Hvis vi ikke får tak i deg tar sjåføren med seg kassen i retur til lageret og du må sørge for å hente den selv. Alternativt kan du bestille ny utkjøring hos transportøren som har egne satser for dette.

KRISTIANSAND: Fritt & vilt, Måkeveien 4. Tlf: 92243499 (fra 16.00 – 21.00 på hverdager)
SANDNES: SVIPP, Larsamyrå 10. Tlf: 51599999 (frem til 15.30 på hverdager)
OSLO: Budpartner, Vollaveien 20 A på Alnabru. Tlf: 22640606 (frem til 16.30 på hverdager)

MERK DEG! Dersom levering faller på en helligdag eller en offentlig høytidsdag forbeholder vi oss muligheten til å flytte leveringen til dagen før eller etter. Hvis leveringsdagen blir endret vil du motta detaljerte opplysninger på e-post om dette. Vi vil også legge ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebook.

I JULI OG AUGUST HOLDER VI SOMMERSTENGT

2. DROP-PUNKT

Dagen før leveranse til våre drop-punkt vil du få en påminnelse av oss på sms. Dette gjelder ikke for Lyngdal og Flekkefjord. Her sender vi deg en sms først når kassene er på plass. Alle drop-punktene våre har frys, men det er fint om du likevel henter kassen din så raskt som mulig etter at den er levert.

MERK DEG! Dersom levering faller på en helligdag eller en offentlig høytidsdag forbeholder vi oss muligheten til å flytte leveringen til dagen før eller etter. Hvis leveringsdagen blir endret vil du motta detaljerte opplysninger på e-post om dette. Vi vil også legge ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebook.

I JULI OG AUGUST HOLDER VI SOMMERSTENGT