LEVERING

Våre leveringsbetingelser finner du nederst på denne siden. Når du bestiller varer i nettbutikken vår må du krysse av for at du har lest og forstått disse.

Merk deg! Bestillingsfristen på våre kasser er alltid den 20. i måneden med utlevering i begynnelsen av påfølgende måned.

I juni, juli og august holder vi sommerstengt.

OSLO:

I Oslo blir kassene våre levert av Budpartner til postnr. 0010 – 1295 mot et tillegg i prisen på 90 kroner. Budpartner er på hjul første onsdag i måneden etter kl 18.00. Bor du utenfor leveringsområdet kan du evt. hente kassen din selv hos Budpartner, Vollaveien 20 A på Alnabru hvor det skal være folk frem til kl 16.30 på hverdager. Kontoret er betjent av en person, og vedkommende kan være ute for å handle seg litt lunch når du kommer. Men han/hun er ikke borte mange minuttene av gangen.

Varene dine står på frys hos Budparner og vil være klare DAGEN ETTER at vi har hatt dørlevering i Oslo.

Tlf Budpartner: 22640606

DRAMMEN, BÆRUM OG ASKER (postnummer 1300):

I Asker, Bærum og Drammen kjører AEX Transport ut kassene våre første torsdag i måneden, alltid om ettermiddagen.

Du kan alternativt hente selv hos AEX Transport, Avstikkeren 2-4 , 3420 Lierskogen, dagen ETTER at vi har hatt hjemlevering.

Du låser deg inn med en hentekode som du får av oss på sms dersom  ingen av de ansatte er til stede.

Tlf AEX Transport: 66903060

STAVANGER/OMEGN:

Sjekk her om vi leverer i ditt område før du bestiller. .

I Stavanger/omegn leverer SVIPP hjem på døren mot et tillegg i prisen på 90 kroner. De kjører ut Fritt & vilt-kassene første torsdag i måneden i tidsrommet mellom kl. 14.00 og 16.00. Kassen settes utenfor inngangsdøren din, med mindre du ikke oppgir noe annet under “ordrenotater” når du bestiller. Du kan selvsagt også sende oss en mail med informasjon om hvor du vil at sjåføren skal plassere varene dine.  De tåler fint å stå utendørs noen timer.

PS: Bor du slik at det er vanskelig å sette kassen et sted utendørs, kan SVIPP selvsagt levere til din arbeidsplass så lenge denne ligger innenfor leveringsområdet, men vær da obs på at sjåføren kan komme litt etter kl 16.00 hvis han/hun ligger etter på ruten sin.

Bor du utenfor leveringsområdet kan du hente kassen din ved vårt drop-punkt hos SVIPP, Larsamyrå 10 i Sandnes . Her er det folk på hverdager frem til kl. 16.00.

Varene dine vil være klare DAGEN ETTER at vi har hatt dørlevering i Stavanger/omegn.

Tlf SVIPP: 51599999

KRISTIANSAND:

I Kristiansand leverer vi på døren din mot et tillegg i prisen på 70 kroner. Utkjøring er den første onsdagen i måneden til alle som bor på postnummer 4608 – 4629. Første torsdag i måneden leverer vi til alle som bor på postnummer 4630 – 4639, samt 4656 – 4658. Utkjøring skjer etter kl. 16.00.

Ønsker du å hente kassen din fraktfritt ved vårt drop-punkt i Måkeveien 4 på Møvik, kan du gjøre dette den første mandagen eller tirsdagen i måneden mellom klokken 16.00 og 22.00. Skulle det komme noe i veien, er du fint om du gir beskjed slik at vi kan gjøre avtale om en annen hentedag.

Tlf Fritt & vilt: 92243499

SØGNE:

I Søgne leverer vi Fritt & vilt-kasser til Sunkost Søgne. Adr. er Rådhusveien 36. Kassene skal stå klare den første torsdag i måneden. Åpent 10.00 – 18.00 (15.00)

VENNESLA:

I Vennesla leverer vi Fritt & vilt-kasser til Rema 1000 Vikeland. Kassene skal stå klare den første onsdagen i måneden.
(hverdager 07.00 – 23.00)

MANDAL:

Helseboden i Mandal mottar Fritt & vilt-kasser første torsdagen i måneden, etter kl 12.00. Adressen er Johnstons gt 5.
(åpent hverdager 10.00 – 17.00, torsdag 10 – 18 og lørdag 10 – 15)

FLEKKEFJORD:

I Flekkefjord finner du drop-punktet for kassene våre i Midtreina 3. Vi har ingen fast utleveringsdag her, men vi etterstreber første torsdag i måneden. Vi sender deg en sms når kassen din er på plass.

LYNGDAL:

I Lyngdal leverer vi Fritt & vilt-kasser til Circle K, Grøndokka 24. Vi har ingen fast utleveringsdag her, men vi etterstreber første torsdag i måneden. (hverdager 7.30 – 23.00) Vi sender deg en sms når kassene er på plass.

BYGLAND:

I Bygland leverer vi til den lokale Shell-stasjonen. Vi har ingen fast utleveringsdag, men vi etterstreber første torsdag i måneden. Du får en hentemelding på sms når kassen din er på vei.

LILLESAND OG GRIMSTAD:

I Lillesand og Grimstad leverer Avigo hjem på døren første torsdag i måneden, etter kl 16.00, mot et tillegg i prisen på kr 90. Vi har også en frys stående hos Avigo i Gamleveien 90 hvis du ønsker å hente kassen din selv. Men her er det kun folk frem til 15.30 på hverdager.

ARENDAL:

I Arendal leverer vi til Strømsbuveien 57 (inngang Fredens vei) første tirsdagen i måneden. Kassene vil være klare for henting fra kl. 16.00 og utover.

LEVERINGSVILKÅR

1. HJEM-LEVERING

Kvelden før leveranse vil du få en påminnelse av oss på sms. Dersom du er bortreist er det viktig at du gir oss beskjed om dette.

Hvis ingen er hjemme når vi kommer med kassen din, vil sjåføren ringe deg opp på det registrerte nummeret for nærmere avtale om hvor han/hun kan sette kassen. Dersom det ikke er mulig å plassere kassen et sted, vil den bli tatt med i retur til transportøren som setter den på frys. Du må da sørge for å hente kassen selv eller bestille ny utkjøring.

MERK DEG! Dersom levering faller på en helligdag/offentlig høytidsdag, eller i en skoleferie, forbeholder vi oss muligheten til å flytte leveringen. Hvis leveringsdagen blir endret vil du motta detaljerte opplysninger på e-post om dette. Vi vil også legge ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebook.

2. DROP-PUNKT

Dagen før leveranse til våre drop-punkt vil du få en påminnelse av oss på sms. Dette gjelder ikke for Lyngdal, Flekkefjord og Bygalnd. Her sender vi deg en sms først når kassene er på plass. Alle drop-punktene våre har frys, men det er fint om du likevel henter kassen din så raskt som mulig etter at den er levert.

MERK DEG! Dersom levering faller på en helligdag/offentlig høytidsdag, eller i en skoleferie, forbeholder vi oss muligheten til å flytte leveringen til dagen før eller etter. Hvis leveringsdagen blir endret vil du motta detaljerte opplysninger på e-post om dette. Vi vil også legge ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebook.