HER LEVERER VI

Våre leveringsbetingelser finner du nederst på denne siden. Når du bestiller varer i nettbutikken vår må du krysse av for at du har lest og forstått disse.

Merk deg! Bestillingsfristen på våre kasser er alltid den 20. i måneden med utlevering i begynnelsen av påfølgende måned.

I juli og august holder vi sommerstengt.

OSLO:

I Oslo blir kassene våre levert av Budpartner til postnr. 0010 – 1295 mot et tillegg i prisen på 90 kroner. Budpartner er på hjul første onsdag i måneden etter kl 18.00. Bor du utenfor leveringsområdet kan du evt. hente kassen din selv hos Budpartner, Vollaveien 20 A på Alnabru hvor det skal være folk frem til kl 16.30 på hverdager. Varene dine vil være klare her DAGEN ETTER at vi har hatt dørlevering i Oslo.

STAVANGER/OMEGN:

I Stavanger/omegn leverer SVIPP på døren din mot et tillegg i prisen på 90 kroner. Sjekk her om vi leverer i ditt område før du bestiller. .

SVIPP kjører ut Fritt & vilt-kassene første torsdag i måneden etter klokken 16.00.

KRISTIANSAND:

I Kristiansand leverer vi på døren din mot et tillegg i prisen på 70 kroner. Utkjøring er den første onsdagen i måneden til alle som bor på postnummer 4608 – 4629. Første torsdag i måneden leverer vi til alle som bor på postnummer 4630 – 4639, samt 4656 – 4658. Utkjøring skjer etter kl. 16.00.

Ønsker du å hente kassen din fraktfritt ved vårt drop-punkt i Måkeveien 4 på Møvik, kan du gjøre dette den første mandagen eller tirsdagen i måneden mellom klokken 16.00 og 22.00. Skulle det komme noe i veien, er du fint om du gir beskjed slik at vi kan gjøre avtale om en annen hentedag.

SØGNE:

I Søgne leverer vi Fritt & vilt-kasser til Sunkost Søgne. Kassene skal stå klare den første tirsdagen i måneden. Åpent 10.00 – 18.00 (15.00)

VENNESLA:

I Vennesla leverer vi Fritt & vilt-kasser til Rema 1000 Vikeland. Kassene skal stå klare den første onsdagen i måneden.
(hverdager 07.00 – 23.00)

MANDAL:

Helseboden i Mandal mottar Fritt & vilt-kasser første torsdagen i måneden. Adressen er Johnstons gate 5.
(åpent mandag, tirsdag, onsdag og fredag 10.00 – 17.00, torsdag 10 – 18 og lørdag 10 – 15)

FLEKKEFJORD:

I Flekkefjord finner du drop-punktet for kassene våre i Midtreina 3. Vi har ingen fast utleveringsdag her, men vi etterstreber første torsdag i måneden. Vi sender deg en sms når kassen din er på plass.

LYNGDAL:

I Lyngdal leverer vi Fritt & vilt-kasser til Circle K, Grøndokka 24. Vi har ingen fast utleveringsdag her, men vi etterstreber første torsdag i måneden. (hverdager 7.30 – 23.00) Vi sender deg en sms når kassene er på plass.

LILLESAND:

Avigo/Grønn mat, Gamleveien 90 i Lillesand, mottar Fritt & vilt-kasser første torsdag i måneden. Dessverre legger Grønn Mat snart ned driften. Vi jobber med å finne et nytt drop-punkt. Vi vuderer også dør-levering i Lillesand og Grimstad til høsten. Følg med! (Grønn Mat har åpent torsdag 14.00 – 18.00 og fredag 12.00 – 15.00)

ARENDAL:

I Arendal leverer vi til Strømsbuveien 57 (inngang Fredens vei) første tirsdagen i måneden. Kassene vil være klare for henting fra kl. 16.00 og utover.

LEVERINGSVILKÅR

1. HJEM-LEVERING

Dagen før leveranse vil du få en påminnelse av oss på sms. Dersom du er bortreist er det viktig at du gir oss beskjed om dette.

Hvis ingen er hjemme når vi kommer med kassen din, vil sjåføren ringe deg opp på det registrerte nummeret. Hvis vi ikke får tak i deg tar sjåføren med seg kassen i retur til lageret og du må sørge for å hente den selv. Alternativt kan du bestille ny utkjøring hos transportøren som har egne satser for dette.

KRISTIANSAND: Fritt & vilt, Måkeveien 4. Tlf: 92243499
SANDNES: SVIPP, Larsamyrå 10. Tlf: 51599999 (frem til 15.30 på hverdager)
OSLO: Budpartner, Vollaveien 20 A på Alnabru. Tlf: 22640606 (frem til 16.30 på hverdager)

MERK DEG! Dersom levering faller på en helligdag eller en offentlig høytidsdag forbeholder vi oss muligheten til å flytte leveringen til dagen før eller etter. Hvis leveringsdagen blir endret vil du motta detaljerte opplysninger på e-post om dette. Vi vil også legge ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebook.

2. DROP-PUNKT

Dagen før leveranse til våre drop-punkt vil du få en påminnelse av oss på sms. Dette gjelder ikke for Lyngdal og Flekkefjord. Her sender vi deg en sms først når kassene er på plass. Alle drop-punktene våre har frys, men det er fint om du likevel henter kassen din så raskt som mulig etter at den er levert.

MERK DEG! Dersom levering faller på en helligdag eller en offentlig høytidsdag forbeholder vi oss muligheten til å flytte leveringen til dagen før eller etter. Hvis leveringsdagen blir endret vil du motta detaljerte opplysninger på e-post om dette. Vi vil også legge ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebook.